Savjeti za osvjetljenje dječjih soba | Svjetlo.hr || Rasvjeta, elektromaterijal...
Savjeti za osvjetljenje dječjih soba

Savjeti za osvjetljenje dječjih soba

Dječje sobe mogu biti sasvim posebna mjesta. Jedinstvene su sobe koje zahtijevaju razmišljanje i brigu kada je riječ o dodatnom izboru rasvjete, poput svjetiljki i rasvjetnih tijela. Naša djeca provode puno vremena na podu igrajući se sa svojim igračkama, gradeći utvrde ili razgovarajući s prijateljima. Stoga dodatni izvor neizravne svjetlosti može biti od pomoći.

Stropne svjetiljke - Stropno svjetlo dat će najviše svjetla vašem prostoru, a njegovo instaliranje na stropu omogućuje slobodno razmještanje namještaja po sobi. Ne trebate brinuti hoćete li naletjeti na lampu ili pronaći mjesto pored utikača kako biste je postavili.

Svjetiljke - Budite oprezni prilikom upotrebe podnih svjetiljki u sobi za manju djecu jer ih se lako može srušiti kad se igraju na podu ili kada nisu oprezni ili bacaju svoje igračke. Potražite svjetiljke i rasvjetu u prodavaonici kućne rasvjete koja ima prekrivače oko žarulja kako bi djeca bila sigurna. Stropni ventilatori sa svjetlom mogu biti i fantastična ideja jer će osigurati i kretanje zraka i svjetlost za sobu.

Osvjetljenje zadataka - Sve u svemu, svjetlost u dječjoj sobi je važna, ali osvjetljenje zadataka je također bitno. Svjetiljke za čitanje izvrstan su dodatak dječjoj sobi, a jedna se može postaviti pored kreveta ili na radni stol kako bi se omogućilo pravilno osvjetljenje knjiga kad čitaju.

Svjetlo.hr ima sve što je potrebno da vaša dječja soba bude savršena.

Ostavite komentar

Obavijesti me o daljnjim komentarima na email